Ruim 6 jaar service en kwaliteit

Gratis verzending   Passen bij afhalen mogelijk   Binnen 24 uur verzonden   14 dagen omruilgarantie

Bestelling Retourneren

Je hebt 14 dagen om te beslissen of je tevreden bent met het artikel. XBF garandeert dat je voor alle geretourneerde artikelen je geld terugkrijgt (dit geldt niet voor hygieneproducten), op voorwaarde dat de artikelen in goede conditie worden geretourneerd. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen of gewijzigd zijn en dat alle labels of etiketten nog aan/op het artikel zitten.
 
Notitie retourzendingen:
Een groot deel van de klanten die een bestelling retour stuurt houden zich niet aan de retourvoorwaarden. Wij krijgen vaak producten retour met gebruikssporen. Het product kunnen wij dan helaas niet meer doorverkopen. Tot voorheen gingen we hier nog soepel mee om. Vanaf 15 september 2015 zullen we hier strenger op controleren!

Omdat het logisch is dat niemand een door een ander gedragen product wilt aanschaffen/dragen hanteren wij zéér strenge/stricte retourvoorwaarden met betrekking tot het retourneren van shapewear producten. Wij bekijken dan ook individueel of wij een product wel of niet retour accepteren.
Wij verzoeken al onze klanten daarom met klem om onze retourvoorwaarden goed door te nemen alvorens bestellingen retour te sturen. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

RETOURVOORWAARDEN:

- Geretourneerde Waist Trainers  dienen onbeschadigd/ongedragen te zijn en er mogen absoluut géén gebruikerssporen zichtbaar of aanwezig zijn (hiermee bedoelen wij o.a: (rimpelvormige) kreukels/deuken/plooien/vlekken/geurtjes/pluisjes/haren of andere gebruikerssporen).

Dit kun jij voorkomen door de Waist Trainer niet langer dan nodig is te passen of door deze op te rekken als het al meteen duidelijk is dat deze niet past.
 

- Het artikel dient in originele staat en goed verpakt teruggezonden te worden. Het is de verantwoording van de klant dat de retourzending in goede orde bij ons wordt aangeboden. 

- Hygiëneproducten zoals de butt lifter en de waist trainer bodysuit kunnen worden omgeruild voor een andere maat (indien mogelijk). Echter zullen wij voor deze producten geen creditering op de betaling geven. 

- Als wij de Waist Trainer retour ontvangen die op 1 van de bovengenoemde punten niet voldoet aan de door ons gestelde voorwaarden zullen wij jou hier per e-mail of brief van op de hoogte stellen en zullen wij dit artikel in kwestie per ommegaande post terugsturen naar de klant.

 _____________________________________________________________________________________

Zo retourneer je een artikel

Neem eerst contact met ons op om je retournering te melden. Dit kan simpelweg door een e-mail te sturen via ons contactformulier. Vermeld altijd je naam, postcode en huisnumer in de e-mail. 
 

Terugsturen via PostNL

Vul het retourformulier volledig in en stuur dit mee met de zending. Geef het pakket met de artikelen die je wilt retourneren af op een postkantoor. Je ontvangt bij het postkantoor een bevestiging dat je het pakket hebt afgeleverd. De verzendkosten €2,40 - €6,95 (afhankelijk van het gewicht en formaat) zijn voor je eigen rekening.
 

Geld terug

Als je de artikelen per post hebt teruggestuurd, wordt het betaalde bedrag binnen 14 dagen verrekend of uitbetaald. Dit is afhankelijk van de betaaloptie waarmee je de artikelen hebt betaald. 
 

Ruilen

Je hebt 14 dagen om te bepalen of je tevreden bent met het artikel. Als je een artikel wilt ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, kun je dit via het retourformulier aangeven. Controleer of het label nog aan het artikel zit en of het kledingstuk nog in originele staat is.