Waist Training

  • Geplaatst op

Waist training met de waist trainer corset

Zonder toewijding en inzet is het vrij moeilijk om je taille te trainen. Even snel een korset dragen zal niet voldoende zijn. Het zal tijd en geduld nodig hebben om een strakke taille te krijgen door het dragen van een waist trainer korset. We geven je de feiten en handigheden van waist trainers.
 

>> Bekijk hier alle waist trainers in de webshop XBF.nlGratis verzending


 

Werkt een waist trainer echt?

Het is weliwaar geen topsport maar om je uiteindelijke doel, die strakke taille, te kunnen behalen is toch enige discipline nodig. Je kunt het wat dat betreft een beetje vergelijken met hardlopen of het leren van nieuwe vaardigheden zoals bijvoorbeeld een make up cursus. Als je eenmaal kunt hardlopen of je nieuwe vaardigheden hebt aangeleerd en je stopt met trainen of leren, zul je je conditie verliezen of beginnen met het verliezen van je nieuwe vaardigheden. Als je na zes maanden zonder voorbereidingen weer gaat hardlopen zul je halverwege buiten adem raken en hetzelfde zal gebeuren met je waist training. Zonder je af en toe bewust te zijn van de waist trainer corset zul je op precies dezelfde wijze minder succes hebben dan als je er actief mee bezig zou zijn.
 

Misschien klinkt het een beetje demotiverend maar de boodschap mag helder zijn, waist training vereist meer dan alleen een korset aantrekken. Er wordt me vaak gevraagd of een korset je taille permanent met een paar centimeter zal verminderen, maar een korset alleen zal niets doen tenzij je het gebruikt om te doen wat je wilt dat het doet, want een korset is slechts een onderdeel van het proces waar jijzelf het belangrijkste onderdeel van bent.

Als je klaar bent voor de uitdaging dan zullen we nu bespreken wat er wél nodig is om succesvol te zijn met je waist trainer. Waist training is niet ingewikkeld, het kost alleen tijd en geduld maar je kunt het gelukkig doen in je eigen tempo. Er zijn geen harde regels, het is gewoon heel simpel, hoe meer je een korset draagt dat je taille insnoert hoe sneller en beter resultaat je zult bereiken ermee.

 

Afvallen met de waist trainer

De meeste mensen die hun taille trainen hebben een voorliefde voor korsetten; ze houden ervan om korsetten te dragen en verlaten het huis zelden zonder. Het resultaat hiervan is dan ook duidelijk zichtbaar, mensen met deze voorliefde voor korsetten hebben vaak met een getrainde taille doordat ze veel afgevallen zijn zonder er moeite voor te doen.

Dames die gaan voor het beste resultaat zullen hun korsetten de hele dag dragen en sommigen dragen hun korsetten zelfs in bed en doen deze alleen uit om zich te wassen. Natuurlijk is dit geen vereiste, anderen dragen hun korsetten alleen wanneer ze naar buiten gaan, maar doen hem uit als thuis op de bank zitten. Je kunt zelf kiezen hoe je het wilt doen en je kunt dit aanpassen naar je eigen wens, spontaan of met een schema.
 

Je waist trainer gebruiken

Het is belangrijk te beseffen dat hoe langer je het korset draagt hoe meer verschil je zult merken. Toch is het is beter om je comfortabel te voelen en je korset voor langere perioden te dragen dan dat je het korset te strak aantrekt en het enkele uren later weer uit moet doen. Geef jezelf en je lichaam de kans om aan het korset te wennen, je zult het dan vanzelf merken wanneer je strakker kunt gaan dragen. Vooral in de eerste periode is de kunst om het korset niet te strak aan te trekken zodat je er zo min mogelijk van merkt. Eenmaal gewend aan de waist trainer kun je zelf inschatten hoe strak je deze kunt dragen. Het belangrijkste is en blijft dat je je goed voelt in je korset!
 

Wennen aan de waist trainer

Het is al gezegd maar kan niet genoeg benadrukt worden, geef je lichaam de kans om goed te wennen aan het korset. Dit kan een tijdje duren maar is van essentieel belang om succesvol te zijn en je droomfiguur te behalen en daarna te behouden.

De allereerste stap is om het korset ontspannen te dragen in een natuurlijke stand. Gun je lichaam hierbij minimaal een half uur de tijd om goed te kunnen wennen. Het aantrekken, strakker maken, moet je ook stap voor stap doen. Hoe moeilijk het ook is, breng jezelf niet in de verleiding om meteen strak aan te trekken. Hierdoor neemt de kans op succes namelijk aanzienlijk af en zul je het waarschijnlijk niet lang volhouden. Als je merkt dat je meer tijd nodig hebt kan dit natuurlijk altijd, voel je niet bezwaard om zo langzaam te gaan als je zelf maar wilt, jij weet immers als geen ander wat je comfortabel vindt.
 

Het is goed om te weten dat je waist trainer ook zal moeten wennen aan je lichaam. Dit klinkt misschien raar maar net als schoenen of een broek zal ook een waist trainer korset zich nog vormen. Als je een nieuw paar schoenen hebt gekocht, zul je ze waarschijnlijk niet meteen aantrekken bij het lopen van een marathon, want dan is de kans groot dat je dan een aantal blaren krijgt. Net zoals je voeten harder moeten worden op de plaatsen waar de schoenen wrijven en de schoenen soepeler moeten worden waar ze zullen buigen, zal jouw lichaam op sommige punten misschien moeten verharden maar zal de latex waist trainer zeer zeker ook soepeler worden waardoor het comfortabeler zal zitten.