Waist Trainer Vest

  • Geplaatst op

Er zijn mensen die liever een waist training doen met een waist trainer vest in plaats van alleen het korset. Dit is een persoonlijke voorkeur van wat jij comfortabel vindt voor je lichaam, alsmede alle andere problemen die je kunt hebben met het dragen van een standaard korset.
 

Slechts enkele van de redenen waarom mensen de voorkeur kunnen geven aan een waist trainer vest is omdat het meer stabiliteit en ondersteuning voor de rug kan bieden, evenals dat het helpt om de rug glad te maken zonder dat er rugvet of een BH uitstulping zichtbaar is. Andere mensen vinden dat het comfortabeler is omdat je je geen zorgen hoeft te maken over het zakken of opkruipen van het korset, omdat het bandjes over de schouders heeft.
 

Een ander bijkomend voordeel is dat het vest de neiging heeft om de borsten meer te liften dan wanneer je gebruikmaakt van de onderbuste korset. Het vest werkt net zo goed als de traditionele waist trainer korsetten en je kunt dezelfde geweldige resultaten behalen.


Als je op zoek bent naar een waist trainer vest of als je meer wilt leren over deze manier van waist trainen, lees dan verder voor meer informatie over ons waist training vest.


 

Het training vest geeft een volledige steun door het achterpaneel dat vastzit aan de verstelbare BH-bandjes die aansluiten op de voorzijde en aan de zijkanten van de trainer. Dit helpt niet alleen je rug te ondersteunen, maar het lift ook je borsten op en geeft ze ondersteuning, in het bijzonder als je grotere borsten hebt en meer ondersteuning nodig hebt.
 

Dit is een zeer kwalitatief hoogstaande waist trainer vest. Het buitenste materiaal is van rubber (latex), dat echt werkt om je taille te verkleinen en je taille te corrigeren en te trainen, terwijl de binnenkant bekleed is met een zacht en comfortabel katoenen materiaal.
 

Het heeft flexibele stalen baleinen om je ondersteuning te geven in je buik en rug dat voorkomt dat het aan de onderkant oprolt. De langere lengte van het korset zorgt voor een meer comfortabele pasvorm en vermindert de kans dat het oprolt vanaf je heupen. Het komt tot hoog op de rug, over de BH-bandjes en heeft verstelbare bandjes net als een BH. Het feit dat het zo hoog op de rug komt zorgt voor een veel gladder en slanker uiterlijk van de rug. Je moet je eigen BH dragen met het vest, hoewel het ook helpt om je borsten op te liften.
 

Het heeft drie rijen haak-en-oogsluitingen voor het gemakkelijk aan- en uittrekken van het vest zodat je het ook nog geruime tijd kunt gebruiken als je taille kleiner wordt. Het komt hoog genoeg op de rug om eventuele vetrollen of beha-uitstulpingen glad te strijken. Overal geeft het je een slanker en gladder uiterlijk door het gewoon te dragen.
 

Bij gebruik in combinatie met een waist training, kan het helpen bij het verliezen van die extra centimeters rondom je taille. Het heeft de compressie die je nodig hebt om je buik in te trekken en de flexibele baleinen helpen echt om de taille vorm te geven.

Ze zijn een beetje aan de krappe kant, maar zoals je wellicht weet moet een waist trainer korset strak zitten om het goed te laten werken. Je kunt overwegen om een maat groter te kopen als je op de grens van een maat zit.
 

Het training vest is verkrijgbaar in de kleur zwart (hierboven afgebeeld). De maten gaan van XS t/m 6XL. Waardoor onze waist trainer vest ook een leuke optie is voor een maatje meer.

Klik hier om het waist trainer vest te bestellen

Grote Maten Waist Trainer Vest

Als je op zoek bent naar een waist training vest voor een maatje meer, zou ik zeker de waist trainer vest hierboven aanraden. Het is verkrijgbaar tot maat 6XL dat een natuurlijke taille is van 111-116 cm. Dit is vergelijkbaar met een kledingmaat van 50 damesmaten.
 

Je zult niet veel waist trainers vinden die in deze maten verkrijgbaar zijn en al zeker geen vesten. Als je op zoek bent naar producten voor een maatje meer, bekijk dan de volgende link grote maten waist trainer vest.
 

Er zijn zeker een aantal leuke voordelen verbonden aan het dragen van een volledig training vest, maar ze zijn niet geschikt voor alle vrouwen. Sommige vrouwen houden niet van een shaper helemaal tot hun rug of voelen zich niet comfortabel met de bandjes, samen met het dragen van een BH.
 

Aan de andere kant kan het dragen van een waist training vest ook voordelen hebben als je problemen hebt met je rug of als je last hebt van BH-uitstulpingen of rugvet. Het zou zeker geen slecht idee zijn om het vest uit te proberen als onderdeel van je waist training programma.