Waist trainer vest nieuw model!

  • Geplaatst op

Waist trainer vest nieuw model vanaf vandaag leverbaar!

 

De waist trainer vest, behoeft eigenlijk geen introductie meer. Dankzij het succes van de waist trainer corset is dit namelijk al snel 'de volgende stap' voor dames die net iets meer effect willen.  Dit is het nieuwste topmodel onder de waist trainers! 
 

Dit model is vanaf vandaag bij xbf.nl leverbaar in maat XS t/m 6XL!
 

Wat is het verschil?
Op de lange termijn helpen beide modellen je natuurlijk om gemakkelijk en snel gewicht te verliezen. Het verschil zit dan ook voornamelijk in de korte termijn. De waist trainer vest is namelijk een korset dat net iets meer vorm geeft, meer draagcomfort biedt en langer is dan het vorige model. Dit model heeft in plaats van de brede banden, verstelbare straps net als bij een bh. Super handig voor de zomer dus omdat het vest minder opvalt en voor betere resultaten zorgt.
 

Beide modellen zijn voorzien van stalen baleinen van hoge kwaliteit. Uiteraard is ook het vest verstelbaar doormiddel van de drie rijen aan haken, zodat deze met je mee kan afslanken. Dankzij de straps draag je dit model echter niet alleen om je taille maar ook om je schouders zodat je zeker weet dat je waist trainer goed blijft zitten, wat je ook doet.