Top 9 beroemdheden met een waist trainer

  • Geplaatst op

Top negen beroemdheden waaronder Khloe, Kourtney en Kim Kardashian die toetreden tot de nieuwste rage van waist training korsetten.

Neem een kijkje bij de sterren die hebben geïnvesteerd in de nieuwe sport cincher voor een slanker uitziende taille

Beroemdheden van overal doen mee aan de nieuwste rage, die zich snel uitbreidt in de showbizz wereld, namelijk het dragen van waist training korsetten.

En we geven je de laatste weetjes van de zeven sexy sterren die tot nu toe hebben geïnvesteerd in de waist trainer in de hoop op een verandering van hun buik.


Kim Kardashian pronkt met haar ongelooflijk kleine taille [Instagram]

1. Kim Kardashian

Voor deze sexy ster is niets te gek om haar al perfecte zandloperfiguur te veranderen en zij was een van de eerste die meedeed aan de waist training rage.

De vrouw van Kanye West voegde een kiekje toe aan haar favoriete foto-sharing app terwijl ze de sport cincher draagt die haar belachelijk klein taille liet zien.
 


 

2. Luisa Zissman

De voormalige schoonheid uit Apprentice koestert haar gelukzaligheid van voor het huwelijk als ze pronkt met haar benijdenswaardige rondingen, terwijl ze het paarse waist trainer korset draagt. 

Luisa, moeder-van-één, deelde deze sexy selfie op Twitter, terwijl ze haar kleurrijke sportschool outfit droeg, waar haar volgelingen het genoegen hadden de ster zonder make-up te kunnen bewonderen.

Ze gutste: "Wedding diet in full swing! Working out in @BrandedEgo with @WaistshaperUK on!#wedding diet."


Kerry Katona draagt een waist training korset [Twitter]

3. Kerry Katona

In een poging om de perfecte uitstraling te krijgen voor haar huwelijk met George Kay is deze moeder-van-vijf snel in de voetsporen van Kim Kardashian getreden.

Op Twitter deelde ze haar slanke lijn figuur, terwijl de voormalige Atomic Kitten ster hoopvol is om nog een paar centimeters van haar rondingen af te krijgen vóór haar trouwdag aanstaande zaterdag.

" thank you soooo much I love it xxxxx” tweette de 34-jarige.

 


4. Leah Wright

Het schijnt dat de zus van Elliott Wright er ook slank uit wil zien voor haar grote dag in juli in Alicante. 

De ster uit TOWIE verscheen gelukkiger dan ooit in haar prachtige witte trouwjurk, wat betekent dat haar waist training korset wonderen moet hebben gedaan.

"Just received this and can't wait to see the results x” tweette ze.

 


5. Holly Deacon

Dit rondborstige model doet inmiddels ook mee aan de korset rage en legde een behoorlijke hoeveelheid vlees vast op haar selfie, waar ze de sport cincher droeg.

Ze werd gezien in een heldere en kleurrijke versie van de band en gaf haar parmantige bezittingen volledig weer, waar ze kennelijk geen moeite mee had.

De blonde stoot schreef: "Waist [email protected]"


 

6. Bianca Gascoigne

Het Britse glamour model lijkt de enige vrouwelijke beroemdheid te zijn die een waist training korset draagt van Gem Wright Beauty.

Ze is de laatste die zich heeft aangesloten bij de rage, en ze heeft een onthullend kiekje van haar bikinilichaam geplaatst op Twitter, net als haar rondborstige collega-model hierboven.

Thanks @gemWrightBeauty for my waist trainer can't wait for it to work its magic!!" straalde de reality ster.


7. Danielle Lloyd

Reality tv-ster Danielle postte deze foto van zichzelf in haar eigen corset trainer om te zien waar al die ophef over was.

In een zwart-wit snap, liet de moeder-van-drie haar slanke figuur zien, terwijl ze een zwarte legging en een vest met slogan droeg.

Ze titelde de snap met: Just received my waist trainer so thought I'd give it a go see what everyone is raving about.

 

Khloe Kardashian trad in de voetsporen van haar zus Kim met een waist cinching korset [Khloe Kardashian/Instagram]

8. Khloe Kardashian

Kim's zus liet duidelijk zien waar alle heisa over was nadat ze deze sexy selfie op Instagram postte en uitlegde hoe ze gewoon niet genoeg kan krijgen van haar nieuwe shaper in superheldenstijl.

De KUWTK ster pochte: "I am obsessed with my new waist shaper!!! I mean how cute is this shaper?!?!

"Snatching my waist and looking cute all at the same time!!!

I definitely feel like a superhero in this waist shaper!"

 


9. Kourtney Kardashian

En hier komt de derde Kardashian met haar waist training selfie, waarmee ze in de voetstappen treedt van haar zussen.

In haar nieuwe korset - en met haar vlekkeloze gezicht zonder make-up – zag de partner van Scott Disick er erg tevreden uit met zichzelf als de eigenaar van dit waist training product.

Ze gutste: Starting my Monday with a little waist training before I go to the gym!