Eten met het korset aan?

  • Geplaatst op

Als je de waist trainer korset draagt voor ondersteuning (of mode) in tegenstelling tot waist training en als je niet op zoek bent naar eventueel gewichtsverlies dan kun je je korset beter uitdoen voordat je je maaltijd gaat eten. Ik denk dat het voor het eten van kleine snacks overbodig is om je korset uit te doen, maar dat is duidelijk een keuze die je zelf moet maken. Als je je ongemakkelijk voelt, trek het korset dan uit. 
 

Als je, net als veel van onze lezers en klanten, je serieus bezig bent met waist training dan is er geen reden om je waist trainer corset uit te trekken. Je zult misschien merken dat je niet in staat bent om veel in één keer te eten. Sommige vrouwen kiezen ervoor om hun korsetten losser te maken in plaats van deze uit te trekken, vooral wanneer ze rauwe groenten of andere voedingsmiddelen eten die een opgeblazen gevoel veroorzaken (en we willen niemand ontmoedigen van het eten van hun groenten!). Je eetgewoonten zullen gewoon moeten veranderen omdat je wordt gedwongen om vaker en kleinere porties te eten. Sarah Chrisman schrijft in haar boek "Victorian Secrets" dat ze heeft geleerd om beter te eten terwijl ze haar korset draagt en zich niet te vullen met waardeloze calorieën.


 
 

Voor de meesten van ons zullen de kleinere, meer frequente, maaltijden alle voeding bevatten die je nodig hebt en is het een betere manier om te eten. Onze klanten vragen ons de hele tijd of korsetten vet verbranden of je helpen gewicht te verliezen. Het antwoord is nee! Maar als je ervoor kiest om gedurende de hele dag je korset te dragen zul je waarschijnlijk wat gewicht verliezen omdat het korset je voedselinname zal beperken.
 

Het is belangrijk om je gezondheid altijd op de eerste plaats te zetten. Als je misschien merkt dat je niet genoeg water drinkt of genoeg calorieën binnenkrijgt (veel vrouwen die hun taille trainen zijn niet op zoek om gewicht te verliezen maar om deze opnieuw vorm te geven), doe dan je korset af en eet, drink en wees vrolijk! Het kost tijd en geduld om een niveau van waist training te ontwikkelen waarbij je je comfortabel voelt bij het dragen van je korset de hele dag. Haast je niet totdat je zeker weet hoe je fysiek en emotioneel zult reageren.
 

We zouden graag je mening hierover horen. Welke voedingsmiddelen goed werkten, evenals wat je dient te vermijden. Eventuele tips of advies aan onze nieuwkomers van onze doorgewinterde professionals zijn altijd welkom!