Butt lifter - Billenbroekje

  • Geplaatst op

Butt Lifter / Billenbroekje


Butt Lifters (ook wel bekend als billenbroekje) zijn gespecialiseerde vormgevende kledingstukken die ontworpen zijn om je billen te verhogen en te verstevigen. Je kunt de Butt Lifter zien als een beha voor je billen.

Als ons lichaam ouder wordt verliezen we de natuurlijke elasticiteit van onze huid en begint het ook belangrijke spieren te verliezen. Butt Lifters helpen de billen de natuurlijke contouren te behouden en het helpt de spieren en de huid hun kracht te behouden. Zij bieden een verbetering van je billen, zonder de noodzaak voor opvulling.

Het concept is eenvoudig. Met een Butt Lifter kun je je lichaam direct in evenwicht brengen zonder het risico van giftige injecties of erger nog, bilimplantaten. Draag dit ondergoed en je billen zullen goed uitkomen. Lift je billen zonder chirurgische ingreep en zonder enig risico. Zeer goedkoop in vergelijking met een chirurgische billift of een bilvergroting; de Butt Lifter zal je billen direct zichtbaar liften.

Voor wie is de Brazilian Butt Lifter?

Iedereen met kleine tot niet opvallende billen zou kunnen profiteren van het dragen van een Butt Lifter of billenbroekje en er zijn bepaalde mensen die hier veel baat bij zouden kunnen hebben. Vergeet niet hoe kleiner de billen, hoe groter het verschil.

Als je onlangs bent bevallen zul je echt profiteren van dit corrigerende kledingstuk (na de zwangerschap). Slappe billen ontstaan vaak als je gewicht begint te verliezen na de zwangerschap. Dit comfortabele liftende ondergoed zal je, als de kleine er eenmaal is, meer zelfvertrouwen geven.

Je hebt al veel gewicht verloren, maar waarschijnlijk op de verkeerde plekken van het lichaam. Geldt dit ook voor jou? Dit is heel typerend voor de wat vollere vrouwen.

Leeftijd eist zeker zijn tol. Na een bepaalde leeftijd zal de huid niet meer dezelfde elasticiteit hebben als voorheen. Je zult zien dat alleen lichaamsbeweging niet genoeg meer zal zijn om je billen te liften.


Hoe werkt de Brazilian Butt Lifter?

Het werkt als volgt... trek het broekje aan tot over je heupen en zorg ervoor dat het broekje vlak tegen de huid ligt. De ‘openingen’ aan de achterkant van het broekje zullen je billen liften en naar buiten duwen. Wanneer je je aankleedt en jezelf in de spiegel bekijkt... zul je die ronde en gewilde billen zien die je altijd al wilde (of misschien wel had).

Gebruik het Butt Lifter ondergoed om je silhouet te verbeteren

Wil je grotere, vollere, rondere billen ontwikkelen, dan heb je waarschijnlijk al een aantal verschillende opties geprobeerd. Misschien heb je al veel tijd besteed aan het doen van gerichte oefeningen. Misschien heb je al geld besteed aan pillen of cosmetische crèmes, in de hoop om snel resultaten te krijgen. Veel van die oefenprogramma's, pillen en crèmes beloven dat je soms al binnen een paar dagen resultaten zult zien. De waarheid is dat geen van deze methoden, in minder dan een paar weken, jou de billen kan geven waarnaar je op zoek bent. (Pillen en crèmes moeten worden gebruikt in combinatie met een goed oefenprogramma.) Soms zal het maanden duren voordat je volledig tevreden bent.
 

Er is wel een andere optie. De Butt Lifter is een kledingstuk dat je direct resultaat zal geven, als je niet kunt wachten om direct resultaat te zien. Deze kledingstukken zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van vormen en maten.

Drie populaire Butt Lifter stijlen
 

Een populaire vorm van deze kledingstukken heeft de openingen op een strategische plek om de billen te liften terwijl de positie van de billen wordt ondersteund.

Een andere vorm van het kledingstuk biedt dezelfde algemene ondersteuning, maar in plaats van de ondersteunende openingen, wordt het materiaal gebruikt om voor grotere, afgeronde en gelifte billen te zorgen. Dit kan voor sommige dragers een comfortabele optie zijn.

De derde optie biedt extra vulling om een beetje extra 'volume' toe te voegen als je echt meer wilt dan je al hebt. Deze gewatteerde slipjes zijn verkrijgbaar in stijlvolle opties zodat je je geen enkel moment zorgen hoeft te maken dat het extra materiaal zichtbaar zal zijn.

Als je kijkt naar de verschillende Butt Lifter ondergoedopties, moet je op zoek gaan naar degenen die comfortabele banden hebben om de kleding op zijn plaats te houden. Je moet ook zoeken naar kleding die verkrijgbaar is tegen een concurrerende prijs.
 

Wat zijn de opties?

Zodra je de vorm van je billiftende kledingstuk hebt bepaald, zijn er nog een paar beslissingen die je moet nemen. Wil je de kleding in zwart, wit of beige? Ben je ook geïnteresseerd in ondergoed dat de buik en de dijen vormgeeft? Bekijk ondergoed in de vorm van:

- Slipje
- Boyshort
- Broekje
- Kort broekjeBekijk hier ons assortiment aan butt lifters en billenbroekjes